AcasăFashionJaponia are un nou prinț moștenitor

Japonia are un nou prinț moștenitor

Ceremonia „Rikkoshi no rei” de desemnare a unui moștenitor a fost amânată șapte luni din cauza pandemiei de coronavirus. 

-

Prințul Fumihito, fratele împăratului japonez Naruhito, a fost declarat oficial moștenitor al tronului, în timpul unei ceremonii desășurate la Tokyo, relatează BBC.

Împăratul Naruhito nu are fii, iar fiica sa nu are dreptul să moștenească tronul, în ciuda solicitărilor de reformă care să permită și femeilor acest lucru.La ceremonie au participat familia imperială și 46 de invitați, dintre care majoritatea purtau măști și păstrau distanța, potrivit agenției de știri Kyodo.

În timpul ceremoniei, Naruhito l-a declarat pe Fumihito prinț moștenitor în fața poporului din Japonia și din străinătate. Fumihito a primit, de asemenea, sabia care le revine prinților moștenitori.

„Oamenii i-au venerat pe prințul moștenitor și prințesa moștenitoare după ce le-au văzut bunătatea în interacțiunile lor cu oamenii, așa că este o plăcere să vedem ceremonia Rikkoshi no rei”, a spus premierul Yoshihide Suga.

mai mult la  /deschide.md/


Descoperă mai multe la Japonia ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

Descoperă mai multe la Japonia ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura