AcasăJaponiaJaponia: Guvernul vrea să-i încurajeze pe tineri să bea mai mult alcool...

Japonia: Guvernul vrea să-i încurajeze pe tineri să bea mai mult alcool pentru a stimula economia și organizează un concurs de idei pentru campanie

-

Japonia îi îndeamnă pe tineri să bea mai mult alcool pentru a stimula economia. Din cauza pandemiei, barurile și alte localuri care vând alcool au fost lovite din plin de restricții, ceea ce a dus la scăderea vânzărilor și a veniturilor din impozitul pe băuturi alcoolice. Soluția guvernului? Lansarea unui concurs pentru a-i încuraja pe tineri să bea mai mult.

Potrivit CNN, Guvernul japonez se confruntă cu o problemă neobișnuită: tinerii săi nu beau suficient.

Așa că Fiscul nipon organizează „Sake Viva!”, un concurs de idei promoționale ori tehnici de vânzare pentru a „stimula cererea de alcool în rândul tinerilor”.

Aplicațiile sunt deschise până pe 9 septembrie.

Finaliștii vor fi invitați la o consultare a experților în octombrie, iar în noiembrie, la Tokyo va avea loc turneul final.

Câștigătorul va primi sprijin pentru ca planul său să fie comercializat.

Însă nu toată lumea este de acord. Competiția și agenția fiscală sunt criticate pentru această campanie, despre care unii spun ca nu ține cont de riscurile pentru sănătate.

/www.europafm.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

11 lucruri pe care le-am făcut în Japonia pentru că în...

Am fost în Japonia în 2007, 2015 și 2017. Pentru mine ca româncă, Japonia a fost o surpriză totală. Este țara în care în 2007...