AcasăJaponiaVicepreședintele Consiliului Județean Sibiu în vizită de lucru în Japonia – ”Ne...

Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu în vizită de lucru în Japonia – ”Ne dorim o colaborare în domeniul cultural și turistic”

-

Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Vlad Vasiu se află în perioada 12-17 iunie 2023 într-o vizită de lucru în Japonia, la invitația Ambasadei României în Japonia. Din delegație mai fac parte un reprezentant al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și un reprezentant al Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Sibiu. 

Vizita de lucru are ca obiectiv facilitarea contactelor între instituțiile publice și companii din România și Japonia, interesate să dezvolte relații de colaborare relevante pentru Județul Sibiu în diverse proiecte din domeniile educație, cultură, inovare, cercetare științifică, turism, etc.

Vicepreședintele Consiliului Județean în vizită de lucru în Japonia – ”Ne dorim o colaborare în domeniul cultural și turistic”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

‘Pentru protejarea ordinii internaționale’, Japonia anunță că va intensifica sancțiunile împotriva...

Guvernul Japoniei va continua să intensifice presiunea sancțiunilor asupra Rusiei, intensificând în același timp sprijinul pentru Ucraina, a declarat, la obișnuita conferință de presă...