AcasăJaponiaJaponia înăsprește regulile de carantină pentru cei care sosesc din India, Grecia...

Japonia înăsprește regulile de carantină pentru cei care sosesc din India, Grecia și România

-

India, Grecia și România, precum și patru state americane, vor fi adăugate duminică pe lista Japoniei cu zonele din care cetățenii sau rezidenții străini care revin în țară vor fi supuși unor cerințe de carantinare mai stricte, ca parte a eforturilor de a preveni răspândirea variantei Omicron a coronavirusului, informează sâmbătă Japan Times.

Mai concret, călătorii din aceste trei țări, precum și din statele americane Colorado, Hawaii, Minnesota și New York, vor trebui să stea trei zile din cele două săptămâni de izolare obligatorie în unități de carantină stabilite de guvern.

Extinderea listei de țări cu risc epidemiologic a fost decisă vineri de grupul guvernamental japonez însărcinat cu gestionarea pandemiei de Covid-19, în contextul în care numărul infectărilor cu noua tulpină de SARS-CoV-2 crește la nivel mondial.

Japonia a detectat primul caz de infectare cu varianta Omicron marți, ceea ce a determinat-o să refuze imediat intrarea în țară a tuturor străinilor, inclusiv…

mai mult la /www.hotnews.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

11 lucruri pe care le-am făcut în Japonia pentru că în...

Am fost în Japonia în 2007, 2015 și 2017. Pentru mine ca româncă, Japonia a fost o surpriză totală. Este țara în care în 2007...