AcasăJaponiaIohannis, în Japonia: Sper ca în curând Kyoto să se poată înfrăți...

Iohannis, în Japonia: Sper ca în curând Kyoto să se poată înfrăți cu o localitate din România

-

Președintele României a subliniat, cu ocazia întâlnirii cu autoritățile locale din Kyoto, faptul că țara noastră și Japonia vor aprofunda relațiile economice și vor coopera mai bine pe numeroase domenii.

Vă mulțumesc pentru primirea călduroasă cu care ați întâmpinat delegația României! Mă aflu pentru prima dată la Kyoto și vă mărturisesc că sunt deosebit de impresionat de frumusețea acestui loc unic în lume, pe bună dreptate renumit pentru istoria milenară atât de bine păstrată. În egală măsură, am fost extrem de impresionat de locuitorii orașului. Entuziasmul și căldura din inimile lor, precum și măiestria cu care păstrează viu patrimoniul local îmi vor rămâne pentru totdeauna adânc întipărite în suflet”, a afirmat Klaus Iohannis, la întâlnirea cu autoritățile locale.

Vizita la Kyoto completează în cel mai fericit mod succesul vizitei pe care am întreprins-o ieri la Tokyo.Am avut onoarea de a fi primit împreună cu soția mea, Carmen, în audiență de Majestatea Sa Împăratul Naruhito și de Majestatea Sa Împărăteasa Michiko. Convorbirea a reliefat cât de profunde sunt legăturile dintre națiunile română și japoneză, construite de-a lungul istoriei noastre comune de peste o sută de ani. Aceste legături reprezintă totodată fundamentul pentru intensificarea cooperării dintre țările noastre în viitor”, a completat șeful statului.

/adevarul.ro/politica/


Descoperă mai multe la Japonia ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

Descoperă mai multe la Japonia ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura