AcasăJaponiaCele mai puternice pașapoarte din lume în 2022 : Japonia si Singapore

Cele mai puternice pașapoarte din lume în 2022 : Japonia si Singapore

A apărut clasamentul pe 2022 al celor mai puternice pașapoarte din lume. Topul nu a suferit mari modificări în primul trimestru din 2022. Coreea de Sud este la egalitate cu Germania pe locul doi (cu un scor de 190), iar Finlanda, Italia, Luxemburg și Spania sunt toate împreună pe locul trei. (cu un scor de 189). Pașaportul românesc rămâne unul dintre cele mai puternice din lume, românii putând să călătorească fără viză în peste 170 de țări.

-

Deținătorii celor mai puternice pașapoarte, cei din Japonia și Singapore, pot, teoretic, să călătorească fără viză în 192 de destinații. Adică cu 166 de destinații mai multe decât cetățenii afgani, care se află la coada clasamentului.

Țările UE domină în fruntea listei de pașapoarte prietenoase

Franța, Olanda, Suedia au urcat un loc și s-au alăturat Austriei și Danemarcei pe locul al patrulea (cu un scor de 188). Irlanda și Portugalia se află pe locul cinci (cu un scor de 187).

 /observatornews.ro/extern/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

‘Pentru protejarea ordinii internaționale’, Japonia anunță că va intensifica sancțiunile împotriva...

Guvernul Japoniei va continua să intensifice presiunea sancțiunilor asupra Rusiei, intensificând în același timp sprijinul pentru Ucraina, a declarat, la obișnuita conferință de presă...