AcasăJaponia„Baza de date" cu restaurantele care oferă ramen din orașele de nordul...

„Baza de date” cu restaurantele care oferă ramen din orașele de nordul Japoniei îi ajută pe vizitatori să-și găsească tăițeii preferați

-

SHIRAKAWA, Fukushima – O „bază de date de ramen” de la noul centru de informare turistică din din Fukushima din nord-estul Japoniei îi ajută pe vizitatori să-și găsească ramen-ul preferat pe baza aromelor de supă preferate și a tipurilor de tăiței și chiar le arată cum să ajungă la restaurantele locale.

Centrul de informare turistică a orașului Shirakawa, o cladire din lemn, cu două etaje, care a fost deschis pe 29 aprilie, este situat la est de stația JR Shirakawa. Una dintre cele mai populare caracteristici ale centrului este „Baza de date Shirakawa Ramen”, un dispozitiv cu ecran tactil care permite vizitatorilor să-și caute restaurantele lor preferate de ramen în Shirakawa. Ei pot căuta într-o listă cu 41 de restaurante care servesc ramen în oraș si care se potrivesc preferințelor lor în ceea ce privește tăria aromelor, cum ar fi „mediu” sau „puternic”, tipul de supă „de porc” sau „de pui” și cât de picant.

Megumi Yashiro, care are 46 de ani si este o „entuziastă a castelului”  din centrul orașului Utsunomiya, din estul Japoniei:  „Sunt suspiciosă în privința recenziilor online ale restaurantelor, dar această bază de date este convenabilă”, a spus ea.

„Mi-ar plăcea să se facă baze de date despre găluștele gyoza și restaurante care ofera pești proaspeti de râu”.

Local ‘ramen database’ in northeast Japan city helps visitors find favorite noodles


Descoperă mai multe la Japonia ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

Descoperă mai multe la Japonia ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura