AcasăAmbasadorul Japoniei lauda modul in care e condusa Romania: „Romania se afirma...

Ambasadorul Japoniei lauda modul in care e condusa Romania: „Romania se afirma din ce in ce mai mult ca o forta stabila in UE”

-

Romania se afirma din ce in ce mai mult ca o forta stabila in Uniunea Europeana, a afirmat ambasadorul Japoniei la Bucuresti, Hiroshi Ueda, si a adaugat ca va sustine eforturile tarii noastre in decursul evaluarii de aderare la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE).

„Japonia si Romania impartasesc aceleasi valori fundamentale, precum statul de drept, democratia si altele. Partener important pentru Japonia, Romania se afirma din ce in ce mai mult ca o forta stabila in UE si ca tara de la granita estica a NATO. In prezent, lucram intens pentru lansarea Parteneriatului Strategic menit sa ridice relatiile noastre la un nou nivel. Recent, Romania a inceput negocierile pentru aderarea la OCDE. Consider ca aceasta este o ocazie extrem de importanta pentru Romania si doresc sa ii sprijin eforturile in perspectiva viitoarelor evaluari”, a aratat diplomatul, intr-un mesaj video, inregistrat cu ocazia Zilei Nationale a Japoniei.

In acest context, el a vorbit de relatiile economice bilaterale si despre proiectele de infrastructura, precum linia de metrou catre aeroportul „Henri Coanda”.

Ambasadorul Japoniei lauda modul in care e condusa Romania: „Romania se afirma din ce in ce mai mult ca o forta stabila in UE”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

11 lucruri pe care le-am făcut în Japonia pentru că în...

Am fost în Japonia în 2007, 2015 și 2017. Pentru mine ca româncă, Japonia a fost o surpriză totală. Este țara în care în 2007...