Scriitorul care s-a mutat în Japonia fără să o viziteze vreodată. Cum este viața în Țara Soarelui Răsare

0
89

Tom Fay, în vârstă de 40 de ani, scriitor britanic pasionat de activități în aer liber și călătorii, a povestit despre experiența vieții sale în Japonia, după 17 ani trăiți acolo.

Originar dintr-un mic sat din nordul Țării Galilor, Fay a absolvit istorie medievală la Universitatea din Manchester înainte de a ajunge să pună piciorul în Japonia în 2007.

Încă din copilărie, am dorit să trăiesc în altă țară, fără să am vreo destinație specifică în minte”, spune el într-un interviu pentru Business Insider.

Spune că auzise despre programele ce permit oamenilor să predea limba engleză în Japonia, o țară pe care o știa „doar din jocuri video și de la televizor”. Însă, ceea ce credea că va fi o aventură de un sau doi ani i-a schimbat complet cursul vieții.

Am ales să locuiesc în Osaka și am lucrat ca profesor asistent de engleză în suburbiile orașului. De-a lungul anilor, am început să lucrez tot mai mult ca scriitor independent, în special în domeniul călătoriilor și al activităților în aer liber. Acum, sunt în principal scriitor și copywriter independent, cu toate că mai predau în continuare”, spune Tom.

adevarul.ro/stil-de-viata/calatorii/scriitorul-care-s-a-mutat-in-japonia-fara-sa-o-2337024.html

 


Descoperă mai multe la Japonia ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns