Exact Travel: „Japonia, deschisă şi pregătită pentru turism după evenimentele recente”

0
138

Ca urmare a evenimentelor care au avut loc la începutul acestui an în Japonia, informăm despre capacitatea continuă a ţării de a primi turişti, se arată într-un comunicat al Exact Travel, remis redacţiei.

Cele mai multe circuite turistice în Japonia includ destinaţii aflate pe coasta de est, zonă care nu a fost influenţată de recentele evenimente, precizează sursa citată. Destinaţii precum Tokyo, Kyoto, Osaka, Nara, Hiroshima rămân accesibile, funcţionale şi pregătite să primească vizitatori, adaugă sursa.

Andrei Neagu, coordonator departament Japonia, spune, aşa cum arată comunicatul: „Siguranţa clienţilor este prioritatea Exact Travel. Echipa noastră este conectată în permanenţă cu parteneri locali pentru informaţii veridice şi de încredere, actualizate în timp real. Circuitele organizate de noi se desfăşoară aşa cum au fost planificate, dat fiind că destinaţiile în care călătorim nu au fost impactate şi sunt deschise şi pregătite să întâmpine turişti. Cererea pentru circuitele în Japonia se menţine pe un trend ascendent, indicând interesul constant pentru această destinaţie unică.”

mai mult la :

bursa.ro/exact-travel-japonia-deschisa-si-pregatita-pentru-turism-dupa-evenimentele-recente-08407155

 


Descoperă mai multe la Japonia ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns