Ciucă, după întâlnirea cu ambasadorul Japoniei la Bucureşti: Japonia e interesată de dezvoltarea reactoarelor modulare de mici dimensiuni şi de construirea magistralei 6 de metrou din Bucureşti, până la aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni

0
99

Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a avut, marţi, o întrevedere cu ambasadorul Japoniei în România Hiroshi Ueda, care îşi încheie mandatul său la Bucureşti. Liderul PNL a subliniat că legăturile bilaterale s-au intensificat considerabil, în ultimul an, în zona economică, dar şi pe partea politică, de securitate şi tehnologică.

„Japonia este interesată de dezvoltarea reactoarelor modulare de mici dimensiuni (SMR) şi de construirea magistralei 6 de metrou din Bucureşti, până la aeroportul «Henri Coandă» din Otopeni”, a mai punctat Ciucă.

„Ambasadorul Japoniei la Bucureşti, Excelenţa Sa Hiroshi Ueda, şi-a luat astăzi rămas bun, la încheierea mandatului său la Bucureşti. I-am mulţumit pentru întreaga activitate depusă de-a lungul anilor, care a culminat cu semnarea Declaraţiei Comune de Instituire a Parteneriatului Strategic dintre România şi Japonia, în luna martie a anului trecut. Acest nou cadru a ridicat relaţiile româno-nipone la un nivel de apropiere fără precedent”, a scris Nicolae Ciucă, marţi pe Facebook.

www.news.ro/politic-intern


Descoperă mai multe la Japonia ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns